La Bălți s-a finalizat exercițiile militare. Ce-au primit la final rezerviștii

Astăzi, în Brigada de infanterie motorizată „Moldova” din Bălți, a avut loc ceremonia de încheiere a exercițiului desfășurat cu rezerviștii Forțelor Armate. Evenimentul a inclus acordarea de diplome de onoare, grade militare și certificate de participare către cei implicați, informează telegraph.md

Comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc, a adresat mulțumiri tuturor militarilor pentru organizarea excelentă a instruirilor. De asemenea, a adus recunoaștere și apreciere rezerviștilor pentru angajamentul lor în participarea la antrenamentele intense desfășurate pe poligonul localității.

Exercițiul s-a desfășurat pe parcursul a cinci zile, în conformitate cu Legea cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.

Ministerul Apărării a anunțat că instruiri similare cu rezerviștii Forțelor Armate vor fi organizate și în lunile iunie și septembrie ale acestui an, potrivit deciziei aprobate în cadrul ședinței de Guvern din 22 martie 2023.

Departamentul de apărare menționează că astfel de întruniri au fost organizate și în anii precedenți.

â â â â

Total
0
Shares
Total
0
Share