La ce oră se va întâlni, mâine, Președintele Dodon cu liderii fracțiunilor parlamentare

La ce oră se va întâlni, mâine, Președintele Dodon cu liderii fracțiunilor parlamentare,blocul pas da psrm, pdm plahotniuc, blocul acum nastase maia sandu, alegeri moldova 2019, guvernul nou 

Șeful statului, Igor Dodon, îi asteaptă, mâine, pe președinții celor patru fracțiuni parlamentare, PSRM, PDM, PAS și PPDA să vină la discuții toți împreună.

Grecianâi, Plahotniuc, Năstase și Maia Sandu, sunt așteptați la ora 12:00 la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga. Despre aceasta, Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de facebook.
 

Săptămâna trecută, președintele țării s-a întâlnit la dialog separat cu fiecare fracțiune pentru formarea unei majorități parlamentare. Deși atunci liderii PAS cu DA au mers la discuții, de data asta ei spun că nu vor merge. Decizia lor a fost criticată de mai mulți analiști politici. Năstase și Maia Sandu sunt dispuși să discute doar cu socialiștii aparte, cu democrații nu doresc.

Amintim că a trecut mai mult de o lună de la alegeri, iar partidele care au acces în Parlament încă n-au găsit nici o formulă de coaliție pentru a investi un nou guvern. Dacă timp de 90 nu vor reuși acest lucru, legea scrie că trebuie organizate alegeri anticipate.

Total
0
Shares
Total
0
Share