Alte știri

La Chișinău va fi organizat Iarmarocul de Paști – 2019! Unde va fi amenajat acesta?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 24-27 aprilie, în capitală va fi organizat tradiționalul Iarmaroc de Paști. În acest an, târgul de profil va fi amenajat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea de vizavi de CC „Sun City”, intrare din str. A. Pușkin.

La iarmaroc vor fi comercializate produse alimentare specifice Sărbătorilor de Paști: pască, cozonac, dulciuri, dar și alte produse alimentare, conform tematicii sărbătorilor.

„Solicit pretorilor, fiți foarte atenți ce fel de autorizații semnați, pentru ce perioadă de activitate și ce activități autorizați. Nu vreau să mai văd ștrampi și ruj alături de cozonaci, pască și alte produse alimentare comercializate tradițional la iarmaroacele de sărbători. În acest an vor fi comercializate doar produse alimentare, doar în perimetrul stabilit și în perioada de activitate stabilită, care nu trebuie să fie mai mare decât perioada sărbătorilor de Paști”, a declarat astăzi primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Târguri de profil vor fi organizate și în sectoarele municipiului Chișinău, în locațiile stabilite de Preturi, după cum urmează:

Sectorul Centru:

–  str. Ismail, 84

–  str. Ismail, 96, colț cu bd. D. Cantemir (în adiacentul pieței „Extremum”)

–   bd. D. Cantemir, nr. 5 (în adiacentul IMC Market)

–   str. Mitropolit Varlaam, 63

–   str. Academiei, 7

–   șos. Hâncești, 58.

Sectorul Râșcani:

– str. Bogdan Voievod, 1/1

– str. Bogdan Voievod, intersecţie cu str. Kiev

– bd. Moscova, 9

– bd. Moscova, 18

– str. Andrei Doga, 35

– Calea Moșilor, 2/1

– str. N. Dimo, 17/1

– Calea Orheiului, 105/1

– str. Doina 203.

Sectorul Ciocana:

–  bd. Mircea cel Bătrân, 1 – colț cu str. Alecu Russo.

Sectorul Buiucani:

–  Calea Ieșilor, 2 (în fața CC „Bomba”)

Sectorul Botanica

–  bd. Cuza-vodă, 30/1.

De asemenea, în zilele de 05-06 mai 2019 va fi organizată deservirea populației cu produse cu specific pascal, în vecinătatea Cimitirului Central (str. Armenească) și Cimitirului „Sf. Lazăr”.

loading...

Comments are closed.