Politică

La doar 2 săptămâni de la învestire, ministrul Justiției din Guvernul Sandu a plecat din funcție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Justiției Stanislav Pavlovschi, membru al Platformei DA, și-a prezentat astăzi demisia. Despre acest lucru a anunțat premierul Maia Sandu pe facebook.

„În baza cererii de demisie, am propus revocarea domnului Stanislav Pavlovschi din funcția de ministru al justiției. Îi mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o până în acest moment”, a spus Maia Sandu.

Premierul nu a explicat care este motivul plecarii din funcție a lui Pavlovschi. De menționat că acest personaj politic este unul din apropiații lui Andrei Năstase și Victor Țopa.

Maia Sandu a înaintat propunerea ca Olesea Stamate să fie numită în funcția de ministru al justiției. Doamna Stamate a fost până în prezent Președinte al Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă. „Îi mulțumesc că a acceptat propunerea de a face parte din echipa guvernamentală și îi doresc mult succes în activitate”, a spus premierul.

Amintim că Guvernul Sandu a fost votat de alianța PSRM-ACUM pe data de 8 iunie. Deputații socialiști au recunoscut că alianța s-a făcut datorită implicării vicepremierului rus Dmitri Kozak în negocierile de la Chișinău.

Related image

loading...

Comments are closed.