La inițiativa lui Ilan Șor, transportul până la OrheiLand este gratuit

OrheiLand, Ilan Șor

Încă o veste bună din partea lui Ilan Șor. Din 14 iulie, toți cei care vor să ajungă la OrheiLand, dar nu au posibilități materiale, vor fi asigurați cu transport gratuit. Anunțul a fost făcut de Ilan Șor, la inițiativa căruia a fost construit OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară și din regiune și unde totul este gratuit.

„Primesc foarte multe mesaje pe Facebook, în care oamenii îmi spun că își doresc să ajungă la OrheiLand, dar nu au posibilitatea. PAS și Maia Sandu i-au sărăcit în așa măsură pe oameni, încât ei nu-și permit nici măcar o călătorie cu transportul. Dragi prieteni, nu vă faceți griji, scrieți-mi și voi rezolva această problemă. Am decis ca, din 14 iulie, să lansez un program privind asigurarea cu transport gratuit a tuturor celor care vor să meargă la OrheiLand. Scrieți-mi pe rețelele de socializare și eu voi organiza transportul și tot ceea ce este necesar”, a precizat Ilan Șor, într-o înregistrare video de pe pagina sa de Facebook.

Ilan Șor a subliniat că OrheiLand este un parc de distracții unde totul este și va fi gratuit.

„Până când vom construi o țară prosperă, unde fiecare părinte va avea posibilitatea să-i ofere copilului bani pentru a se distra nelimitat la toate atracțiile, nu-i vom jigni pe copii și nu le vom lua bani pentru asta. Prin urmare, prieteni, la OrheiLand totul a fost, este și va fi gratuit pentru copiii noștri. Astfel de oameni suntem noi și așa vom fi. Scrieți-mi și veniți la OrheiLand”, a mai menționat Ilan Șor.

Fondatorul OrheiLand, Ilan Șor, vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru vizitatorii parcului. Din acest motiv, în fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive, la care participă mii de oameni. Zeci de artiști autohtoni, dar și din străinătate au evoluat până acum pe scena de pe teritoriul parcului. Și asta nu e tot. În fiecare zi de sâmbătă, în timpul verii, toți copiii primesc, pe parcursul întregii zile, înghețată gratis.

OrheiLand a fost construit și inaugurat în 2018.

Total
0
Shares
Total
0
Share