La întrevederea cu liderii Partidului “Renaștere”, secretarul general al CSI și-a exprimat regretul față de răcirea relațiilor moldo-ruse

În cadrul Forumului Economic Internațional al statelor membre ale CSI, liderii Partidului „Renaștere” au avut o întâlnire cu secretarul general al CSI, Serghei Nicolaevici Lebedev, scrie sinteza.org

Subiectele discutate au inclus situația politică din Republica Moldova și direcția adoptată de actuala guvernare privind relațiile cu Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Lebedev și-a exprimat regretul față de răcirea relațiilor cu Federația Rusă și a menționat cât este de importantă menținerea și dezvoltărea legăturilor reciproc avantajoase între statele CSI.

În replică, liderii Partidului „Renaștere” au evidențiat poziția cetățenilor și pledează pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor cu Federația Rusă și alte state din spațiul post-sovietic.

La finalul forumului, oficialii ruși au reiterat disponibilitatea de a sprijini Moldova și de a coopera pe principii egale și transparente pentru consolidarea relațiilor de prietenie și de parteneriat în beneficiul ambelor popoare.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share