Alte știri

La liceul „Nicolai Gogol” a fost inaugurat un teren de fotbal cu gazon artificial

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Ion Ceban, a participat miercuri, 1 septembrie, la inaugurarea oficială a terenului de fotbal cu gazon artificial de la Liceul Teoretic „Nicolai Gogol” din capitală.

La eveniment au mai participat: colectivul de elevi și profesori ai școlii, reprezentanți ai Direcției generale educație, tineret și sport, ai Federației Moldovenești de Fotbal și ziariști.

Pentru amenajarea terenului de fotbal al liceului „N. Gogol”, municipalitatea a contribuit cu cca un milion de lei, iar învelișul pentru gazonul artificial a fost oferit de Federația Moldovenească de Fotbal.

Primarul General, Ion Ceban, a felicitat colectivul de profesori și elevi ai liceului cu ocazia Zilei Cunoștințelor  și le-a urat (în contextul situației pandemice) ca în acest an copiii să se afle cât mai mult timp fizic în clase.

De asemenea, edilul a ținut să menționeze că în următorii 2 ani, APL Chișinău prevede amenajarea a încă 40 de terenuri de fotbal cu gazon artificial, în colaborare cu federația națională de profil. „Obiectivul nostru este de a avea cât mai multe terenuri de acest fel și cât mai multe clase care practică fotbalul. Iar elevii din municipiul Chișinău să aibă cât mai multe opțiuni pentru practicarea sportului”, a menționat edilul.

Terenul de fotbal nou inaugurat este unul din cele şase obiective, pentru care startul lucrărilor de reparaţie a fost dat anul trecut  (LT „Mihai Viteazul”, LT „G. Vieru”, LT „Gaudeamus”, LT „Nicolae Iorga”, LT „George Călinescu” și LT „Liviu Deleanu”).

loading...

Comments are closed.