Alte știri

La MOLDEXPO va avea loc Expoziția internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 11-14 martie, la Chișinău va avea loc Expoziția internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH, informează Telegraph.md

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 11 martie, în pavilionul central al Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO.

La eveniment vor participa peste 100 de companii din țări ca Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria. Acestea vor prezenta noi utilaje, echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură.

De asemenea, vor fi organizate o serie de seminare, mese rotunde, instruiri, în cadrul cărora oameni de știință, experți din domeniu, vor aborda cele mai actuale și utile subiecte pentru a face agricultura mai atractivă și mai modern.

În cadrul expoziției, se va desfășura și concursul cu participare internaţională ”Util pentru Moldova”. Scopul acestuia fiind asigurarea producătorilor agricoli cu tehnică agricolă performantă pentru realizarea procesului tehnologic şi dezvoltarea businessului în complexul agroindustrial al Republicii Moldova.

Citește și: Guvernul majorează valoarea ajutorului social: Cât va fi de la 1 aprilie 2020

 

loading...

Comments are closed.