Alte știri

Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor cânta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor fi prezente la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA. Lady Gaga va intona imnul naţional, în vreme ce Jennifer Lopez va susţine us spectacol muzical separat la acelaşi eveniment, informează BBC.

Ambele artiste l-au susţinut pe Joe Biden în campania prezidenţială. În luna noiembrie 2020, Lady Gaga a apărut chiar alături de Biden la un miting electoral în Pensilvania cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale.

După ceremonia de învestire, actorul Tom Hanks va fi gazda unui show TV în care vor fi invitaţi mai mulţi artişti americani, precum Jon Bon Jovi, Demi Lovato, Justin Timberlake and Ant Clemons.

Programul, de 90 de minute şi intitulat Celebrating America, va fi difuzat în direct de ABC, CBS, CNN, NBC şi MSNBC.

Ceremonia de preluare a mandatului de preşedinte de către Joe Biden va fi una restrânsă, desfăşurată în condiţii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19.

Donald Trump a anunţat că nu va fi prezent la eveniment. Este pentru prima oară în ultimii 151 de ani când un președinte refuză să participe la ceremonia de învestire a succesorului său. Ultima oară, un astfel de eveniment s-a petrecut în 1869, când președintele Andrew Johnson a refuzat să participe la învestirea succesorului său, Ulysses Grant.

loading...

Comments are closed.