Last Call Oktoberfest: Reduceri speciale la biletele FLYONE către/din Munchen!

Mai ai puțin timp la dispoziție pentru a participa la cel mai mare festival de bere din lume, Oktoberfest, care începe în Munchen, Germania, pe 16 septembrie! FLYONE te ajută să ajungi acolo cu o promoție specială la biletele de avion pentru ruta Chișinău – Munchen – Chișinău.

Prinde oferta de SUPER PREȚ de doar 63 Euro pe bilet și trăiește atmosfera unică a acestui eveniment deosebit. Alătură-te miilor de vizitatori din întreaga lume într-o sărbătoare a culturii germane autentice, a muzicii tradiționale, a bucatelor delicioase și, bineînțeles, a berii de calitate.

Detalii:

  • Destinația: Chișinău – Munchen, Munchen – Chișinău;
  • Preț: 63 Euro/biletul, cu toate taxele incluse;
  • Perioada promoției: 15-18 septembrie 2023;
  • Perioada călătoriei: 19 septembrie – 03 octombrie 2023;
  • Aplicabilitate: pagina web www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE.

Această ofertă te ajută să economisești bani și să trăiești experiența de neuitat a Oktoberfest în Munchen sau să explorezi frumosul oraș Chișinău. Nu rata această oportunitate, biletele la acest preț sunt limitate și se epuizează rapid! Prinde momentul și fii parte din această sărbătoare autentic germană alături de FLYONE!

Despre FLYONE

FLYONE, înființată în 2016, s-a afirmat rapid ca unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. Recent, FLYONE a obținut reînnoirea certificării IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional și a devenit membru al prestigioasei Asociații Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) în 2022.

Compania a fost recunoscută în repetate rânduri în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie” în regiunea EMEA (Europe, Middle East and Africa). În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian și licența de operare din partea Autorității Aeronautice Civile Române (AACR) și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

FLYONE a transportat peste 1 milion de pasageri și a inaugurat 6 noi destinații într-un singur an, consolidându-și statutul de companie aeriană de succes. În plus, lansarea FLYONE ARMENIA în 2021 și obținerea poziției de lider în Armenia în 2022 demonstrează angajamentul continuu al companiei de a se extinde și de a oferi servicii de înaltă calitate către călători. FLYONE operează zboruri către 53 de destinații, cu 35 de curse regulate și charter către orașe precum Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, și multe altele. Cu un hub strategic în Erevan, FLYONE ARMENIA conectează călătorii cu diverse orașe importante din lume.

Total
0
Shares
Total
0
Share