Alte știri

Liderii de opinie au ajuns la o singură concluzie: Prin susținerea moțiunii de cenzură Maia Sandu l-a ajutat pe Plahotniuc să revină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Maia Sandu a cedat în fața lui Vlad Plahotniuc și l-a ajutat să-și realizeze planurile. Astfel comentează liderii de opinie decizia PAS de a semna moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, transmite Telegraph.md, cu referire la Moldova24.info

Expertul în politici publice, Ștefan Gligor, declară că PAS și PPDA au readus la viață oamenii controlați de Vladimir Plahotniuc.

„Așa opoziția noastră a readus la viață și a dat importanță și teren oamenilor de care a promis să elibereze țara. Unii din lăcomie pentru putere, alții pentru că nu știu să-și apere principiile și agenda politică”, spune expertul citat.

Iar politologul Dionis Cenușă spune că de acum încolo va fi interesant de urmărit cum Maia Sandu va vota împreună cu PRO Moldova, condusă de finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, dar și cu deputații PP Șor, care figurează în dosarul furtului miliardului.

„Un alt moment important este modul cum PAS are de gând sa pregătească publicul pentru votarea moțiunii de cenzură împreună cu grupurile oligarhice – Candu și Shor. Or, anume acest aspect poate fi determinant în alegerile prezidențiale. Acest vot o poate costa pe Maia Sandu eventuala victorie la prezidențiale”, spune Cenușă.

Și fostul deputat Grigore Petrenco, care a protestat alături de Maia Sandu ani la rând, s-a expus cu privire la decizia PAS de a semna moțiunea de cenzură. Petrenco este de părerea că prin această decizia, Maia Sandu involuntar participă la procesul de corupere a deputaților.

„Sunt sigur că, votul comun cu deputații lui Plahotniuc, dar și cu cei care au fost cumpărați, este o complicitate la coruperea politică”, a scris Petrenco pe Facebook.

Citește și: Liderul PDM, Pavel Filip despre decizia PAS de a semna moțiunea: „Ei fac jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară”

loading...

Comments are closed.