Alte știri

Liderul diasporei în Rusia îl acuză de minciună pe Dodon: Moldovenii cu interdicție nu se vor putea întoarce la lucru în Rusia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Igor Dodon este acuzat de faptul că îi minte pe moldovenii plecaţi la muncă în Federaţia Rusă. Liderul Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin, totodată şi preşedinte al Congresului Diasporei Moldoveneşti, atrage atenția că persoanele care au depăşit termenul legal de şedere în Rusia şi revin în Moldova nu vor mai putea reintra în această ţară. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Candidat de la postul de televiziune TVC 21, scrie allmoldova.md, citat de Politics.MD.

Amnistia migraţională nu-i scuteşte de sancţiuni. Preşedintele Dodon îi atrage pe molodvenii din Rusia în Moldova, pentru ca aceştia să-l voteze. Eu vă asigur că zeci de mii de oameni vor avea de suferit în urma acestei amnistii şi nu vor putea să se întoarcă în Rusia.”

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Amintim că Igor Dodon a anunţat recent pe Facebook că a ajuns la un acord cu autorităţile de la Moscova, privind amnistia cetăţenilor moldoveni care au încălcat regimul de şedere. Dodon susţinea că acestora le va fi anulată interdicția de a intra pe teritoriul Federației Ruse, dacă vor părăsi teritoriul acestei ţări nu mai târziu de 1 februarie și vor reveni în Rusia nu mai devreme de 15 martie.

Alexandr Kalinin este al doilea pe lista Partidului Regiunilor din Moldova, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

loading...

Comments are closed.