Politic

Lidera PAS, luată în râs de un fost jurnalist de la postul Jurnal TV: Maia Sandu revine cu seminarul „Cum să te faci de râs la parlamentare cu un candidat fără șanse”

Pinterest LinkedIn Tumblr

„După cursul motivațional „Cum să cedezi benevol guvernarea în an electoral”,Maia Sandu revine cu seminarul „Cum să te faci de râs la parlamentare cu un candidat fără șanse”. Urmează  în toamnă trainingul ”Cum să iei la prezidențiale voturi la jumătate față de participarea precedentă”, a scris Dorin Scobioală, într-o postare pe Facebook.

Amintim că lidera a fost atacată şi de deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, care i-a luat apărarea fostului său coleg Grigore Cobzac, candidat independent în circumscripția Hânceşti, la alegerile parlamentare noi.

„Suferă, pentru că a crezut fără rezerve în oameni care au ajuns absolut întâmplător să facă politică, oameni, care atunci când unii dintre noi eram vânați de reprezentanții sistemului politic dictatorial, ei erau lângă Braghiș și lângă alți comsomoliști sau făceau bani prin diferite ONG-uri…Prezentați-vă pe voi! Faceți o trecere în revistă a succeselor voastre „fulminante” și lăsați cetățeanul să îl judece pe Grigore Cobzac și pe candidatul vostru de neprețuit!”, a scris Maria Ciobanu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Deputatul Platformei DA, Igor Munteanu, aduce acuzații dure în adresa PAS: „Au nevoie de PPPDA doar pentru a-și satisface orgoliile”

loading...

Comments are closed.