Alte știri

LIVE de pe șantier: Până la deschiderea Arenei Chișinău au mai rămas 186 de zile, 19 ore și 10 de minute

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând cu ziua de astăzi, fiecare doritor poate vedea în regim live cum decurg lucrările de construcție a Arenei Chișinău. Transmisiunea live poate fi văzută pe site-ul nou creat, chisinauarena.md. 

Site-ul a fost lansat, luni, 8 aprilie. Accesând pagina chisinauarena.md, toți doritorii pot vizualiza date despre arena sportivă în trei limbi, română, rusă și engleză. Pe pagina principală sunt accesibile toate rapoartele de activitate, care confirmă transparența lucrărilor care se desfășoară pe șantier. Acestea pot fi văzute începând cu data de 3 decembrie 2018.

Amintim că Arena Chișinău este un complex care ocupă o suprafață de 10 hectare în Chișinău, capitala Republicii Moldova, și va reprezenta principalul centru sportiv și de divertisment din țară. Proiectul cuprinde o arenă pentru baschet, un aqua centru și un club de tenis. Aceste trei compartimente sunt conectate între ele, având un centru plaza la intersecția lor.

Complexul este organizat în așa fel încât un centru urban de tip plaza, amplasat în mijlocul său, să își desfășoare armonios activitatea.
În cadrul centrului plaza există o zonă destinată localurilor de tipul café-restaurant, dar și o piscină publică deschisă. De asemenea, în cadrul centrului își va desfășura activitatea un patinoar și vor exista diverse zone de agrement.

loading...

Comments are closed.