LIVE: Partidul Democrat din Moldova prezintă în fața a 100 de mii de oameni realizările guvernului și planurile pe viitor

partidul democrat din moldova, pdm miting, pdm 21 octombrie, pdm proiecte, prima casa, guvernul republicii moldova, proteste chisinau, membri pdm, pdm sustinatori

Astăzi în Piața Marii Adunări Naționale are loc un miting fabulos organizat de Partidul Democrat din Moldova. Aproximativ 100 de mii de oameni s-au adunat în centrul capitalei pentru a susține Partidul Democrat din Moldova și Guvernul Republicii Moldova.

În cadrul mitingului pe lângă liderii guvernului și a Partidului,au ținut discursuri, primari din localitățile din țară, beneficiari ai proiectelor de guvern. Primarul localității Cotul Morii din raionul Hâncești a mulțumit guvernului Filip pentru proiectele care vor aproviziona cu apă potabilă și canalizare 10 sate din lunca Prutului, totodată, aceasta a mulțumit și pentru proiectul Drumuri Bune pentru Moldova, în urma căruia localitățile din țară au beneficiat de drumuri reparate.

Pe scenă a urcat și familia Bondac, una din sutele de familii care au achiziționat locuințe proprii prin intermediul proiectului de stat, Prima Casă. Familia cu două fetițe a mulțumit Partidului Democrat pentru faptul că după mulți ani petrecuți la chirie, are posibilitatea să meargă la EI acasă.

Total
0
Shares
Total
0
Share