Social

LIVE Video: Iulian Bercu și Andrian Candu încearcă să zădărnicească construcția unor blocuri în parcul Valea Morilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscutul maratonist din Moldova, Iulian Bercu, trage un semnal de alarmă către opinia publică asupra faptului că într-o zonă din parcul Valea Morilor din Capitală se pregătesc planuri de a se privatiza terenul, și respectiv de a se construi un complex localiv. În viziunea sportivilor, acest lucru ar produce consecințe negative pentru locuitorii orașului care doresc să utilizeze zona dată pentru activități recreative.

Iulian Bercu a făcut o sesizare către președintele Parlamentului, Andrian Candu, pentru a se lua toate măsurile politice necesare de a conserva zona de agrement din acest parc. Mai mult, asociația Run Moldova propune un proiect de creare a unui complex sportiv multifuncțional modern, după exemplu celui din orașul Cluj, România. Iac acesul în acest complex sportiv să fie gratuit pentru toată lumea!

Candu s-a arătat receptiv și a venit în întâmpinarea revendicărilor sociale. „Sunt alături de chișinăuieni în demersul de neadmitere a unei construcții de tip rezidențial pe terenul din parcul Valea Morilor. Acest teren, cred eu, ar fi pus în valoare cu mai multă utilitate publică dacă am susține ideia sportivilor amatori de curățare și amenajare a locului. Voi ce credeți despre inițiativa de a crea o zonă multifuncțională pentru copii, tineri și seniori la Valea Morilor”, a întrebat Andrian Candu pe pagina sa de Facebook. URMĂRIȚI LIVE-UL MAI JOS

loading...

Comments are closed.