Alte știri

Locuitorii din Bilicenii Vechi sunt mulțumiți de rezultatele activității echipei socialiștilor din comuna lor, spune Grecianîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei la Sângerei, Zinaida Grecianîi s-a întâlnit cu locuitorii comunei Bilicenii Vechi, din componența căreia face parte și Coada Iazului, cu care a discutat mai multe subiecte legate de situața din țară și din comună.

Potrivit Zinaidei Grecianîi, oamenii spun că sunt îngrijorați de creșterea prețurilor la alimente, medicamente, benzină și motorină, care sunt atât de necesare pentru lucrările agricole, cu toate acestea, ei sunt mulțumiți de rezultatele activității echipei socialiștilor din comuna lor.

Anul trecut și anul acesta, au fost alocați peste 2 milioane de lei pentru iluminatul stradal, aproximativ 10 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru repararea și construirea drumurilor, aproximativ 11 milioane de lei pentru construcția unei conducte de apă în satul Biliceni.

Grecianîi a menționat că Partidul Socialiștilor va continua să facă totul pentru a îmbunătăți viața sătenilor. Totodată, a îndemnat locuitorii comunei să voteze pentru Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

loading...

Comments are closed.