Social

Locuitorii din Jora de Mijloc au început să primească alocații pentru nou-născuți de 7 mii și 10 mii lei, în cadrul programului „Capitalul Matern”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă o premieră la Jora de Mijloc: Primarul Marina Tauber a înmânat alocații pentru copii în cadrul programului „Capitalul Matern”.

Familiile din Jora de Mijloc beneficiază de programul „Capitalul Matern”, care este realizat și în municipiul Orhei. Primele 15 familii din această comună au primit miercuri, 4 iulie, alocații unice din partea primarului Jorei de Mijloc, Marina Tauber, în valoare de 7 mii de lei pentru primul copil și 10 mii de lei pentru cel de-al doilea sau următorii.

Implementarea Programelor sociale pentru locuitorii comunei Jora de Mijloc reprezintă o prioritate a mandatului meu. Pe lângă proiectele de infrastructură și de modernizare a comunei, vom dezvolta și programe sociale care vin să susțină familiile și locuitorii din comună. Pentru mine și echipa mea este important fiecare copil, fiecare familie și fiecare locuitor al Jorei de Mijloc și voi munci pentru a crea condiții pentru o viață mai bună pentru fiecare”, a declarat Marina Tauber, care a felicitat tinerele familii.

Este de menționat faptul că acest program se bucură de succes în municipiul Orhei, unde este implementat deja de trei ani. Grație acestui proiect, rata natalității în municipiu a crescut considerabil.

Amintim că odată cu investirea în funcția de Primar al comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber deja a implementat mai multe proiecte de infrastructură precum iluminarea stradală, demararea reparației drumurilor în s. Lopatna.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, dar și proiecte sociale cum ar fi capitalul matern, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Ea i-a asigurat pe locuitorii comunei că Jora de Mijloc, în decurs de un an, va deveni o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.