Externe

Lombardia nu mai scapă de COVID-19? Numărul celor infectați reîncepe să crească

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deși părea că regiunea Lombardia a depășit criza COVID-19, fiind difuzate și imagini video din secțiile de primiri urgențe pustii, italienii anunță că numărul celor infectați reîncepe să crească, transmite Telegraph.md, cu referire la RAI News.

După cum relatează presa italiană, decesele în Lombardia scad brusc, în timp ce infecțiile cresc. Astfel, numărul total de pozitivi în regiune este de 72889, cu o creștere de 920 pe parcursul zilei de ieri, în timp ce sâmbătă au fost 713 cazuri noi. Pe de altă parte, duminică au fost înregistrate doar 56 de decese, în comparație cu 163 în ziua precedentă.

Dintre cele 920 de noi cazuri pozitive din Lombardia, jumătate (463) se află în zona metropolitană din Milano, în timp ce declinul continuă într-una dintre provinciile cele mai afectate de pandemie, respectiv cea din Brescia, care a înregistrat doar 24 de cazuri noi, față de 65 de sâmbătă.

Infecțiile la Bergamo au crescut ușor, numărând 11113 pozitive (+66), în timp ce sâmbătă au fost 45.

În Lodi, unde s-a dezvoltat primul focar de coronavirus în Italia, situația este sub control, cu doar 23 de cazuri noi pozitive.

În total, în regiunea Lombardia au murit 13325 de persoane ce au fost infectate cu COVID-19.

loading...

Comments are closed.