Alte știri

Luat de ambulanță de la vamă. Un călător a prezentat simptome de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 484 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1 408 traversări persoane, dintre care 644 treceri la frontiera moldo-română, 351 treceri la frontiera cu Ucraina și 413 treceri a frontierei aeriene.

Un călător a prezentat stare febrilă, conform procedurilor de operare a fost anunțat Serviciul de urgență 112, care a și preluat persoana pentru verificări.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2 484 persoane și completate 1 408 de fișe epidemiologice individuale.

La fel, au fost completate și semnate 1 139 de Declarații pe propria răspundere privind achitarea primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

În Aeroportul Internațional Chișinău a fost consemnată la intrarea în țară a două rute charter din Polonia și marea Britanie, fiind înregistrate 413 persoane.Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 105 apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sunt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

loading...

Comments are closed.