Politic

Luchianiuc: Lupoaica, paznic la oi sau cum Răducanu, cu 7 dosare la CEDO, va evalua judecătorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi va avea loc ședința Parlamentului Republicii Moldova. Printre subiectele discutate va fi și următorul:

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Deputații vor dezbate proiectele de hotărâre privind desemnarea membrilor în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor. Candidații propuși sunt Nadejda Hriptievschi, Tatiana Răducanu și Vitalie Miron.

Comisia de evaluare va fi constituită din șase membri. Trei dintre ei vor fi numiți de partenerii de dezvoltare. Ceilalți vor fi propuși de către Parlament, fiind respectat principiul de proporționalitate între majoritate și opoziție, reieșind din numărul de mandate obținute.”

Nu mă bag peste Miron și Hriptievschi, nu îi cunosc și nu am stat să mă documentez, deși este evidentă legătura dintre Hriptievschi și copilul de aur al reformei, Gribincea, dar să sperăm că tinerețea și necoruperea dnei Nadejda va prevala asupra legăturilor de prietenie cu ginerele contabilei-șefe de la VictoriaBank.

Pe Miron cei din domeniu pe care i-am întrebat în general nu prea în cunosc.

Dar eu vă propun să ne împrospătăm memoria despre dna Tatiana Răducanu.

Despre ea am mai scris pe blog dar vă propun doar câteva puncte în calitate de rezumat:

1. Are 7 dosare pierdute la CTEDO: BUSUIOC c. Moldovei, SAVIŢCHI c. Moldovei, MACOVEI ş.a. c. Moldovei, FLUX nr. 3 c. Moldovei, DOLNEANU c. Moldovei, G.B. și R.B. c. Moldovei și Grafescolo S.R.L c. Moldovei. Căutați-le singuri și convingeți-vă că am dreptate.

2. Este mătușa unui din cei mai mari sponsori ai #năPASta, Alexandru Machedon, cel care a vrut la SIS dar nu i-a mai reușit. Încearcă acum să o bage pe mătușa lui pe unde poate sărmanul.

3. Setea de revanșă față de sistem ale Tatianei Răducanu sunt enorme. Ea urăște tot ce înseamnă Justiție pentru că nu a fost aleasă șefă prin 2016. Pe urmă nici măcar protecția ministrului Cebotari (proprietarul FlyOne) nu a ajutat-o. Acest revanșism amintește foarte tare de Domnica Manole.

Vă prezint și însemnările scrise pe parcursul anilor legate de Tatiana Răducanu:

  1. Judecătoarea ”eroină” Răducanu își protejează nepotul ”revoluționar” Machedon?
  2. Vărul lui Machedon, feciorul judecătoarei care l-a ”spetit”, secretar II al Ambasadei .ro în .md
  3. Șeful evazionist al Stârnet, și-a adus mătușa judecătoare cu dosare la CEDO în cantoră 🙂

Autor: Eugeniu Luchianiuc, luchianiuc.com

loading...

Comments are closed.