Actualitate

Lucrările de construcție a stației de tratare a levigatului de la gunoiștea de la Țânțăreni au început

Pinterest LinkedIn Tumblr

La începutul lunii aprilie a fost dat startul lucrărilor de construcție a Stației de tratare a levigatului produs din deșeurile menajere solide stocate la poligonul municipal din comuna Țânțăreni, transmite Telegraph.md

În acest sens, potrivit primăriei capitalei, o comisie de specialiști, condusă de viceprimarul Chișinăului Ilie Ceban, au efectuat o vizită de lucru pe teren, pentru a se asigura de bunul mers al lucrărilor inițiate.

Amintim că pe data de 18.01.2020 a fost desfășurat concursul pentru selectarea agentului economic ce va executa lucrările de construcție a Stației de tratare a levigatului produs din deșeuri menajere solide la Poligonul din comuna Țânțăreni, unde au participat 6 companii.

În luna martie, a.c., Grupul de lucru a desemnat câștigătorul concursului, S.R.L. „Capital”, care a venit cu o oferă avantajoasă.

Astfel, pe 27.03.2020 , Î. M. Regia „Autosalubritate” a semnat contractul de antrepriză cu compania câștigătoare, în valoare de 14,98 milioane de lei, inclusiv TVA.

Lucrările de construcție vor fi efectuate în baza graficului de executare, aprobat de beneficiar.

loading...

Comments are closed.