Lucrezi la sere? Ești considerat un om de mâna a doua de către deputata Maria Ciobanu

maria ciobanu, ionel puscasu, partidul liberal, moldoveni peste hotare, moldoveni in olanda, moldoveni lucru la sere, deputati pldm, pldm fractiune
 

Maria Ciobanu, deputata din fracțiunea PLDM se pare că are unele antipatii față de persoanele care lucrează peste hotare, la sere. În comentarii la una din postările de pe Facebook, Maria Ciobanu l-a numit pe fostul ofițer de presă al Partidului Liberal un “nimeni” în politică.

Zice lumea că îngrijiți de nișe sere. Sper că v-ați găsit meseria protrivită, doarece în politică sunteți un nimeni.“, scrie Maria Ciobanu la adresa liberalului care a postat o imagine cu foștii colegi ai Maiei Sandu care s-au alăturat în coaliția de guvernământ în momentul de față.

Ionel Pușcaș, la rândul său scrie că și în cazul în care ar fi adevărat nu vede nici o problemă în a lucra în domeniul agricol peste hotare așa cum alte mii de basarabeni se ocupa cu același lucru în Olanda și alte țări pentru că politicienii au furat viitorul acestora. Totodată, fostul ofițer de presă al PL-ului amintește de faptul că Maria Ciobanu a fost prinsă cum fură dintr-un magazin în România, dar și primind salariul în plic.

Total
0
Shares
Total
0
Share