LUNA CADOURILOR! Ce primesc femeile de la Moș Crăciun în acest an – în funcție de zodie

mos craciun, zodii, femei
 

În noaptea de Crăciun, Moșul ne vizitează în fiecare an și ne lasă ceea ce merităm. Oare în acest an cu ce va fi încărcată sania fermectă? Semnul tău zodiacal lasă multe indicii despre ceea ce meriți să primești de Moș Crăciun.

Berbec

Nu te aștepta la prea multe cadouri anul acesta de la Moș Crăciun. Doar știi și tu că nu ai fost deloc cuminte. Te-ai certat des cu cei din jur și ai fost pusă pe șotii, așa că nu ar trebui să fii surprinsă de ceea ce vei primi. Dar, pentru că ai făcut și câteva fapte bune, Moșul se va îndupleca și îți va aduce o surpriză frumoasă: un accesoriu elegant. Nu te umfla în pene, pentru că ai fost la limită!

Taur

Ai încercat tot anul să faci lucrurile corect, iar Moșul apreciază eforturile tale, astfel că te va recompensa pe măsură. Pe lângă câteva bunătăți care îți vor răsfăța papilele gustative, vei primi și ceea ce îți dorești mai mult: o carte cu secrete culinare. De acum chiar că nu te va mai întrece nimeni în bucătărie!

Gemeni

Nu te ascunde după deget, Moș Crăciun știe prea bine că ai călcat de mai multe ori strâmb în acest an. Nu îți face speranțe false. Totuși vei primi de la Moșul un ceas. El s-a gândit că nu ai unul bun, altfel nu își explică de ce întârzii mereu la întâlniri.

Rac

Moș Crăciun știe că meriți mai mult decât niște dulciuri, așa că îți va dărui ceva special pentru inima ta: o poveste de dragoste. Poate că nu îți vei întâlni prințul a doua zi, dar până la finalul anului 2018 va fi în brațele tale.

Leu

Ai făcut și bune, și rele în acest an, așa că îți vei primi răsplata pentru fiecare faptă în parte. Vei primi o pereche de papuci pufoși care să îți alinte tălpile după o zi întreagă petrecută pe tocuri.

Fecioară

Ești atât de pretențioasă, încât nici măcar Moș Crăciun nu știe ce să îți aducă. Vei primi multă ciocolată ca să îți mai îndulcești limba și o scrisoare cu reguli de bună purtare. Ține cont de ea, dacă vrei ca anul viitor să primești ce îți dorești cu adevărat.

2018Balanță

Uită de cadouri scumpe, pentru că Moș Crăciun nu își permite să îți aducă obiecte extravagante. Va trebui să te mulțumești cu portocale, numai bune pentru întărirea sistemului imunitar, și cu un dispozitiv pentru masaj care să te ajute să echilibrezi energiile pozitive cu cele negative.

Scorpion

Cu siguranță îți vine să zâmbești ironic atunci când te întreabă cineva dacă ai fost cuminte în acest an. Mai că îți vine să-ți cumperi cadou!  De ce să se mai deranjeze Moș Crăciun până la tine? Poate are treburi mai importante de făcut. Dar el s-a gândit și la tine, astfel că va îmbina utilul cu plăcutul și îți va aduce un bici de piele…

Săgetător

Nu râde de celelalte zodii care au primit cadouri modeste, n-ai scăpat nici tu de ele! Ale tale nu vor fi unele obișnuite, ci cu ghimpi pe ele, pentru fapte de „bună” purtare. Dar Moșului i se va face milă de tine și îți va pune și dulciuri dietetice, numai bune pentru o cură după sărbători, și un ceai calmant. Așa nu îi vei mai stresa nici pe cei din jurul tău!

Capricorn

Capricornul și-a făcut toate temele în acest an, așa că nu l-a supărat deloc pe Moș Crăciun. Nativile acestei zodii vor fi încărcate cu bunătăți și cu niște bilete spre o destinație de vacanță exotică. După un an în care au muncit pe rupte, Capricornul merită să se relaxeze într-o vacanță de vis.

Vărsător

Deși numeriți prea multe de la Moș Crăciun, lui i se va face milă de tine și îți va oferi un costum și o cască de protecție. Oricum, la cât de aeriană ești, te lovești singură în fiecare zi, așa că nu ai nevoie de altă pedeapsă.

Pești

Peștii au fost atât de simpatici în acest an, încât Moș Crăciun nu are cum să se supere pe ei, chiar dacă au mai făcut prostioare. Le va aduce cadou un voucher la magazinul de haine preferat, dar și o pușculiță, ca să știe că trebuie să mai facă și economii din când în când.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share