Alte știri

Lupta dintre liderii democrați: Pavel Filip se plânge că este atacat de Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, îl acuză pe primarul de Bălți, Renato Usatîi, că ar lansa atacuri la adresa formațiunii pe care o conduce fiind dirijat de Vladimir Plahotniuc, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

Filip a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că „Usatîi nu face aceste atacuri de unul singur”.

„Eu consider că toate aceste trei proiecte de unde vin atacuri (PSRM, ȘOR, Usatîi, n.r) au un singur creator. Și acest creator trage din ațe și surpriză pentru toată lumea, urmează să se vadă în următorul Parlament”, a declarat Filip.

Întrebat dacă „creatorul” este Vladimir Plahotniuc și acesta ar sta inclusiv în spatele lui Usatîi, Filip a răspuns: „Da, eu nu exclud acest lucru și chiar am unele dovezi, dar despre aceasta voi vorbi altă dată”.

Se întîmplă după ce liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, susține că PDM a rupt coaliția cu PSRM după ce Igor Dodon ar fi refuzat să mai finanțeze partidul condus de Pavel Filip.

În consecință, PDM a anunțat marți că a luat decizia de a-l acționa în judecată pe Renato Usatîi „dat fiind afirmațiile calomnioase și false pe care le-a făcut”.

PSRM continuă lupta pentru Stadionul Republican. Vezi ce sesizare au depus la CC

loading...

Comments are closed.