Politic

Lupu: Inițiativa de includere în Constituția RM a integrării europeane a fost apreciată de delegația Parlamentului European

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inițiativa de includere în Constituția Republicii Moldova a obiectivului de integrare europeană a fost apreciată de delegația Parlamentului European. Despre aceasta a anunțat deputatul PDM Marian Lupu, care a avut ieri o întrevedere cu un grup de europralamentari de la Bruxelles veniți într-o misiune la Chișinău.

„Împreună cu colegul meu Eugen Carpov, le-am prezentat reprezentanților Comisiilor de Politică Externă și de Buget evoluțiile în îndeplinirea Acordului de Asociere. Principalul scop al reformelor pe care le facem în acest sens este o viață din ce în ce mai bună pentru cetățenii noștri”, a declarat Marian Lupu.

Menționăm că, în septembrie 2017, liderul PDM Vlad Plahotniuc a iniţiat modificarea Constituţiei Republicii Moldova prin introducerea unei referinţe conform căreia orientarea strategică a Republicii Moldova este integrarea europeană.

pdm, Inițiativa de includere în Constituția RM a integrării europeane a fost apreciată de delegația Parlamentului European. pdm plahotniuc,partidul democrat, lupu, inițiativa de includere în Constituția RM a integrării europeane a fost apreciată de delegația Parlamentului European. pdm plahotniuc, pavel filip 

Telegraph amintește că ieri Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu europarlamentarii de la Bruxelles veniți în RM, cu scopul vizitei este de a evalua nivelul de implementare a Acordului de Asociere cu UE și a monitoriza eficiența utilizării sprijinului financiar din partea UE.

loading...

Comments are closed.