Social

Macara prăbuşită peste o maşină: o persoană grav rănită

Pinterest LinkedIn Tumblr
O macara de mare tonaj s-a prăbuşit pe strada Matei Millo din centrul Bucureștiului sâmbătă, 2 noiembrie. Braţul macaralei a cazut peste o maşină, informează Adevărul.RO

După evaluarea situaţiei, rezultă că sunt în total 4 victime conştiente, din care una încarcerata. În autoturism se aflau 4 bărbaţi.
Au fost patru persoane rănite, una în stare gravă. Astfel de intervenţii sunt dificile, există riscul ca obiectul căzut să fie instabil, ţine de modul în care stă victima în maşină. Trebuie de regulă scos plafonul maşinii. E o misiune cu riscuri, inclusiv pentru echipajele de intervenţie. Zona va fi asigurată şi vor veni şi reprezentanţii firmei“, a declarat Raed Arafat la Digi24.
O persoană aflată într-un autoturism în deplasare a fost prinsă de braţul macaralei. În autoturism se aflau 3 persoane, dar două dintre ele au reuşit să iasă. La sosirea echipajelor de salvare, un bărbat a fost găsit în stare de semiconştienţă.
Medicii şi pompierii au intervenit cu utilajele de la descarcerare pentru a îndepărta plafonul maşinii, iar acum bărbatul primeşte îngrijiri medicale.
E o lucrare privată de demolare, nu este a primăriei de sector. Are autorizaţie eliberară de Primăria Capitalei, din ce ştiu actele sunt în regulă. Probabil nu au asigurat macaraua“, a decalarat la Digi 24 primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

loading...

Comments are closed.