Politic

MAI îi va oferi lui Cristian Rizea pază de stat: “Mulțumesc Anei Revenco pentru faptul că respectă legea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul de Interne îi va oferi lui Cristian Rizea pază de stat. Despre aceasta a anunțat jurnalistul, pe 18 aprilie, în cadrul emisiunii „Spovedania lui Rizea”, scrie realitateadinmoldova.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Au venit la mine acasă doi ofițeri de la Ministerul de Interne. Mi-au comunicat că întrunesc condițiile pentru a obține pază de stat. Mi-au arătat Legea 105, articolul 23. Doamna Revenco, vă mulțumesc pentru faptul că respectați legea. Aviz mafioților și celor care îmi vor capul! Așadar, cei care nu credeau că Rizea va avea pază de stat – surpriză! Deci contează ce vorbim aici, prieteni. Lumea care se gândește la viitorul acestei țări îl ascultă pe Rizea”, a relatat Cristian Rizea.

Cristian Rizea a solicitat pază de stat pe 11 aprilie, la câteva zile după ce a fost ținta unui atac terorist. Solicitarea a fost depusă pe numele ministrei Afacerilor Interne, Ana Revenco, președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, consilierului președintei pe probleme de securitate națională, Dorin Recean, președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și prim-ministrei, Natalia Gavrilița.

UPDATE // Reacția IGP, publicată ulterior:

Cu privire la informațiile apărute în unele surse mass media și rețele de socializare, precum că un cetățean român, aflat pe teritoriul Republicii Moldova, ar fi primit protecție din partea Inspectoratului General al Poliției, prin prisma Legii nr. 105 cu privire la protecția martorilor și altor participanți la procesul penal.

Informăm că persoanei vizate i-a fost respinsă solicitarea, pe motiv de neîntrunire a condițiilor specificate în art. 23 a legii menționate.

Despre decizia adoptată, persoana a fost înștiințată în scris.

loading...

Comments are closed.