Alte știri

Mai mulți angajați ai instituțiilor de stat ar putea rămâne fără un loc de muncă: Maia Sandu anunță că va demite mai mulți bugetari pentru reducerea cheltuielilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți angajați ai instituțiilor de stat ar putea rămâne fără un loc de muncă după alegerile prezidențiale din 15 noiembrie. Candidatul PAS pentru funcția de Președinte, Maia Sandu, anunță că va demite mai mulți bugetari pentru reducerea cheltuielilor, transmite postul de televiziune Primul în Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md

Maia Sandu susţine că mai mulți angajați ai instituțiilor publice sunt inutili, astfel locurile lor de muncă urmează să fie lichidate.

„Voi veni cu inițiative legislative de lichidare a unor funcții inutile în alte instituții publice”, a declarat candidatul PAS.

Potrivit candidatului PAS pentru funcția de Președinte această inițiativă este una din zece prioritare în cazul în care va ajunge în fotoliul de șef al statului. Anterior, Maia Sandu a mai promovat un proiect de optimizare a cheltuielilor bugetare – reforma sistemului educațional, în urma căreia au fost închise aproximativ 200 de școli mici din țară.

Turul doi al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 15 noiembrie. Pentru funcția de președinte candidează Maia Sandu și Igor Dodon.

Guvernul Sandu a fost unul antisocial: În jumătate de an, a aprobat doar 2 măsuri sociale

loading...

Comments are closed.