Alte știri

Mai mulți deputați din Parlamentul de la Chișinău, testați pozitiv la COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți deputați ai Partidului Acțiune și Solidarite(PAS), au fost testați la COVID-19. Este vorba de Veronica Roșca, Radu Marian și Doina Gherman, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

Deputații PAS testați pozitiv la Covid se tratează la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie. Totodată, recomandăm în continuare cetățenilor să respecte măsurile de precauție, în special purtatul măștilor și respectarea distanței fizice”, a comunicat purtătoarea de cuvânt a PAS Aurica Jardan.

Printre cei care anterior au fost infectați cu COVID-19 se numără deputații Partidului Politic „Șor”, Igor Himici și Vladimir Vitiuc, deputatul Pro Moldova, Ghenadie Verdeș, socialistul Vladimir Mîzdrenco și Arina Spătaru(PPDA).

Și deputatul fracțiunii Platforma DA, Iurie Reniță, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Pe 29 octombrie, liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Anterior, și președinta Parlamentului R. Moldova, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Pe 19 octombrie 2020, reprezentanții Secretariatului Parlamentului R. Moldova au menționat că au fost anunțati despre infectarea cu Covid-19 a 11 deputați, precum și a 11 angajați ai secretariatului.

Citește și: DECLARAȚIE // VIDEO: Ceea ce a făcut Maia Sandu la CSS este o CRIMĂ

loading...

Comments are closed.