Social

MAI: Oare câți oameni mai trebuie să moară pe drumurile din Moldova, pentru ca cetățenii să înțeleagă că alcoolul te conduce spre moarte?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Părinții își omoară copiii, da, da, ei își omoară copiii în momentul în care urcă băuți la volan fără să se gândească la consecințe. Doar în ultimile câteva zile 2 copii au murit în accidente rutiere produse din cauza stării de ebrietate a taților.

Dacă nici frica de a pierde pe cei dragi nu poate opri oamenii să nu conducă sub influența alcoolului, probabil și pedepsele nu mai sunt suficiente pentru aceste crime, căci în momentul în care alcoolul conduce volanul mașinii tale, tu săvârșești o crimă.

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan vine cu un mesaj către toți participanții la trafic, în această seară, la ora 19.30 în cadrul emisiunii „Tema zilei” de la Canal 2 (LIVE AICI), dar, în acest caz nu este suficient să comunice doar autoritățile. MAI vă roagă, nu fiți indiferenți, comunicați și voi celor dragi despre aceste riscuri și opriți pe cei care după petreceri urcă la volan.

Alcoolul te conduce spre moarte!

loading...

Comments are closed.