Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Suediei la Chișinău, Anna Lyberg

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Suediei în țara noastră, ES Anna Lyberg, cu prilejul încheierii mandatului, transmite Telegraph.md

Șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru întreaga sa activitate în calitate de șefă a misiunii diplomatice suedeze la Chișinău.

„Am ținut să menționez implicarea personală substanțială și eficientă a doamnei Lyberg în dezvoltarea și aprofundarea cooperării dintre țările noastre atât în plan bilateral, cât și în susținerea și promovarea agendei noastre europene”, a spus Maia Sandu.

În acest context, părțile au discutat despre prioritățile imediate ale țării și despre modul în care ne-ar putea susține în continuare Suedia pe calea democratizării și dezvoltării Republicii Moldova.

„Excelența Sa, Anna Lyberg, m-a asigurat că avem tot sprijinul și angajamentul Suediei pentru agenda noastră de reforme”, a menționat Președintele Maia Sandu.

Citește și: NEWS ALERT // Maia Sandu, va avea mâine consultări cu fracțiunile parlamentare privind identificarea candidatului la funcția de premier

Total
0
Shares
Total
0
Share