Alte știri

Maia Sandu a distrus Blocul ACUM și are o încăpăținare pionerească ”Doar eu”, susține un fruntaș al PPDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a distrus Blocul ACUM și are o încăpăținare pionerească ”Doar eu”, susține Nicolae Josan, fruntaș al PPDA.

”Noi încă așteptăm ca Maia Sandu, care a distrus Blocul ACUM, acea firavă Unitate Națională și care continuă să ne dezbine prin această încăpățânare pionerească cu “Doar eu!” , să-și respecte promisiunile date nouă votanților, să fie corectă (și profesionistă), să se retragă în favoarea favoritului real Andrei Năstase (candidatul cel mai de temut pentru toți șmecherii), ca să mergem cu un singur candidat de dreapta”, a scris Josan pe pagina sa de pe Facebook.

În opinia fruntașului PPDA, Andrei Năstase este unicul politician care îi poate învinge pe ceilalți aspiranți la fotoliul de șef al statului.

Totodată, Josan îi mai cere Maiei Sandu să pună capăt dezbinării eșichierului politic de dreapta, inclusiv și pe viitor, unde sunt așteptate alegerile parlamentare.

”Hai, cine îndrăznește să conteste și acest adevăr sau cine încă mai poate scrie că și acest adevăr cert sunt “bârfe” sau “zoi”?! Nu cred că Maia Sandu va pica și acest test național. Încă sperăm să dea dovadă de rațiune și profesionalism”, a conchis Josan.

Amintim că Blocul ACUM a fost destrămat definitiv după ce Maia Sandu ar fi decis de una singură să piardă guvernarea, fără a se consulta și cu Andrei Năstase sau PPDA.

SONDAJ // Igor Dodon, lider în sondaje: Cei mai mulți cetățeni spun că își vor da votul pentru actualul președinte

loading...

Comments are closed.