Politic

Maia Sandu a fugit de juristul Partidului Șor care încerca să-i înmâneze înștiințarea de chemare în judecată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinta PAS Maia Sandu a fugit în adevăratul sens al cuvântului de avocatul președintelui Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor, care a intenționat să-i înmâneze cererea prealabilă de chemare în judecată. Evenimentul a provocat învălmășeală în tabăra susținătorilor Maiei Sandu, pe care aceasta i-a invitat la conferința de presă. Cel mai mult s-a remarcat „veșnicul candidat”, Oazu Nantoi, care a aplicat și forța fizică pentru a-l împiedica pe juristului Partidului ȘOR să-i transmită înștiințarea Maiei Sandu.

Reprezentantul Partidului ȘOR, alături de activiști și simpatizanți ai formațiunii, aștepta la intrarea în sala în care avea loc conferința de presă să-i înmâneze documentul Maiei Sandu. Aceasta însă, când a înțeles cum stau lucrurile a finalizat repede conferința și a părăsit sala prin ușa din dos. Totuși, această mișcare nu a salvat-o de huiduielile celor prezenți care au scandat „jos Maia Sandu”  și „Rușine”. În replică, ea împreună cu susținătorii săi practic a fugit din sediul Casei Presei, transmite Hotnews.

Reprezentantul Partidului ȘOR a explicat decizia de a-i înmâna personal înștiințarea Maiei Sandu după ce aceasta timp de o lună inventează fel de fel de tertipuri pentru a refuza să o primească. Acest comportament,în opinia juristului, încă o dată demonstrează că ea înțelege că se face vinovată și încearcă în fel și chip să evite procedurile judiciare.

Amintim că acum o lună, Ilan Șor a depus o cerere privind atragerea președintei PAS Maia Sandu la răspundere penală. El, de asemenea, a depus un demers și în instanța de judecată, acuzând-o pe politiciană de calomnie. Ilan Șor face referire la mai multe acuzații neprobate pe care i le-a adus Maia Sandu și cere dezmințirea acuzațiilor, precum și achitarea despăgubirilor.

loading...

Comments are closed.