Politic

Maia Sandu a mințit cu nerușinare?! Iată pe ce circumscripție de fapt candidează lidera PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a mințit cu nerușinare, sau totuși încă nu a înțeles pe care circumscripție candidează? Confuzia a apărut după ce lidera PAS a postat un mesaj video pe Facebook, ca și replică pentru moldovenii din diaspora care au acuzat-o de trădare și că le-a furat șansa de a avea propriul reprezentant în Parlamentul de la Chișinău.

Chiar dacă inițial Maia Sandu și cu Andrei Năstase au anunțat că lidera PAS va fi candidat pe circumscripția 50, în video-ul postat pe facebook, Maia Sandu a indicat că va candida pe circumscripția 51. Dar oricum confuzia rămâne deoarece circumscripția 51 este pentru SUA și Canada, dar Maia Sandu arată în imagine harta Europei.
PAS, Maia Sandu, Andrei Nastase, PAS cu DA, blocul ACUM, ACUM, ACUM DA PAS, blocul electoral ACUM DA PAS, Maia Sandu candideaza pe diaspora, candidatul diasporei este Maia Sandu, Maia Sandu candideaza pe europa de vest, circumscriptia 50, circumscriptia 51, Europa si SUA, moldovenii s-au suparat pe Maia Sandu, mesajele moldovenilor catre PAS cu DA

Greșeala liderei PAS a fost sesizată și de către Vasile Calmațui, un moldovean din diaspora care a anunțat că va candida în aceste alegeri parlamentare pe circumscripția uninominală 50, Europa de Vest.

#CulmeaJurnalismuluiMD e să avantajezi un concurent electoral dar să greșești numărul circumscripției „, a scris Calmațui, cu referire la un articol semnat de Ziarul de Gardă, site care o promovează deschis pe Maia Sandu. 

Lista cu toate circumscripțiile electorale poate fi ușor găsită pe site-ul CEC.md.

Amintim că ieri zeci de moldoveni din diaspora au publicat mesaje video sau text pe facebook, prin care și-au exprimat nemulțumirea față de Maia Sandu și Andrei Năstase. Moldovenii din diaspora îi acuză e liderii binomului PAS cu DA de trădare și că au furat dreptul moldovenilor de peste hotare de a avea propriul reprezentant în Parlament. Majoritatea celor din diaspora au declarat că la aceste alegeri nu vor vota pentru Maia Sandu, iar pe viitor nici la protestele binomului finanțat de Țopa și Platon nu vor mai participa.

Video-ul postat de Maia Sandu, care conține această greșeală, sau manipulare conștientă, are deja 14 ore de când a fost publicat. Totuși lidera PAS nu s-a grăbit să-l șteargă pentru a corecta greșeala, din motiv că ar avea prea multe like-uri acumulate.


loading...

Comments are closed.