Politic

Maia Sandu cere despăgubiri de 100 000 lei de la Ion Chicu. Ce are de gând să facă cu banii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu l-a acționat în judecată pe prim-ministrul Ion Chicu, acuzându-l de minciună. Astfel, lidera PAS solicită scuze publice de la Chicu și cere să-i fie achitată suma de 100.000 de lei, bani care urmează a fi donați unei familii, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Maia Sandu a declarat în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV că vrea ca premierul Ion Chicu să recunoască public că a mințit atunci când a făcut declarații false la adresa acesteia.

Totodată, Sandu a precizat că a cerut în instanță suma de 100.000 de lei drept despăgubirile materiale, bani care vor fi donați unei familii nevoiașe.

Prin instanța de judecată Maia Sandu solicită apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.

Precizăm că prima ședință de judecată urmează a avea loc pe data de 22 octombrie, ora 11:00 la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

Maia Sandu susține că Ion Chicu i-a adus acuzații false precum că pe timpul Guvernului Sandu a fost reeșalonată datoria pe care o avea „Avia Invest” față de stat, în 2013 ar fi votat pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, dar și a garanțiilor de stat după furtul miliardului.

Fiind întrebat anterior de jurnaliști dacă își va cere scuze public de la Maia Sandu, Ion Chicu a declarat că: „sunt gata să-mi cer scuze de la orice femeie”.

Citește și: MAI al Rusiei l-a anunțat pe Renato Usatîi în căutare internațională

loading...

Comments are closed.