Politic

Maia Sandu cere unei instituții media să doneze bani pentru partid

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maiei Sandu cere redacției Telegraph Moldova să doneze bani pentru partid. Solicitarea a fost expediată prin intermediului poștei electronice, fiind semnată chiar de către șefa PAS.

”De la fondarea PAS în 2016 și până acum, partidul a existat datorită suportului financiar al oamenilor buni. Acei oameni care cred că politica bunului simț trebuie făcută cu bani curați pentru toți oamenii buni, nu cu bani mulți și murdari pentru un grup restrâns de interese. Am raportat transparent fiecare donație, fiecare bănuț cheltuit și suntem recunoscători celor peste 2000 de persoane care au contribuit financiar la dezvoltarea partidului de la fondare până acum. Le mulțumim enorm și celor 196 de oameni din țară și din diaspora care în luna august, au donat împreună aproape 600 mii de lei pentru campania Maiei Sandu”, este indicat în solicitarea care a fost expediată redacției Telegraph.md

”Orice contribuție poate înclina balanța. Pentru noi este importantă fiecare donație și vă promitem să cheltuim banii eficient și cu bun-simț”, mai transmite șefa PAS.

În context, Telegraph Moldova ar putea dona PAS o parte din veniturile sale de la Google, pentru a-i demonstra Maiei Sandu că portalul nu este unul de fake-news și că are o identitate juridică. Mai mult, de ieri deține și bulină albastră pe Facebook. ”O insignă de verificare albastră confirmă faptul că aceasta este o pagină autentică pentru această persoană publică, companie media sau marcă”, îi informează Facebook pe toți utilizatorii paginii noastre.

De asemenea, redacția Telegraph Moldova reiterează solicitarea anterioară și disponibilitatea privind publicarea comunicatelor de presă ale PAS și Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.