Maia Sandu confirmă că liderul PPDA este la Moscova: “Andrei Năstase nu este în țară”

Maia Sandu, Andrei Năstase, ACUM, PAS, Platforma DA, PPDA, Andrei Năstase lipsește de la 9 mai, Năstase chemat la Moscova, Andrei Năstase trădează

Zvonurile precum că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, este astăzi la Moscova, au fost astăzi confirmate de Maia Sandu.

Fracțiunile PAS și Platforma DA au organizat astăzi un eveniment în fața Parlamentului, iar jurnaliștii au sesizat că șeful PPDA lipsește. După discursul citit de pe foaie, Maia Sandu a fost întrebată de către reprezentanții presei de ce lipsește partenerul său de alianță de la evenimentele dedicate zilei de 9 Mai. În replică, șefa PAS a spus că Năstase nu este în țară.

Ieri, bloggerul Anatolie Chirilov a scris că Andrei Năstase a fost chemat de urgență la Moscova pentru a primi indicații de a face alianță cu PSRM.

“Din unele surse din interiorul blocului ACUM, am aflat că la invitația rușilor, Andrei Năstase astăzi a plecat la Moscova, scopul invitației este de al convinge pe acesta să facă alianță cu PSRM. Însă zborul nu a fost unul direct, iar pentru a astupa urmele, el împreună cu Machedon au zburat mai întâi de toate la Viena, pentru a nu da de bănuit nimănui.” a scris bloggerul.

Iar bloggerul Corneliu Gandrabur a scris că Andrei Năstase va discuta la Moscova trădarea Republicii Moldova, iar Maia Sandu se face complice a acestei trădări naționale.

“Deci Năstase va discuta la Moscova o trădare națională și a întregului electorat care și-a dat votul pentru binomul ACUM. Altceva el nu are ce discuta acolo, că se știe interesul Rusiei: abaterea Moldovei de la cursul european și de la aderarea la NATO.

Acum apare și o ultimă întrebare, și anume: care este prețul trădării? El nu acționează pe gratis și nici nu o face de dragul cuiva. Năstase este un aferist, deci orice mișcare de a lui costa bani grei, dar prea mici pentru un imperiu care încă mai vrea sa dicteze politica dintre Prut și Nistru. Care o fi suma pentru o astfel de trădare? Câte milioane? Asta se negociază acum?!

Apropo, Maia Sandu e complice la toate astea, iar tăcerea ei însemnă de fapt acordul pentru astfel de prostii.”, a scris Gandrabur.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share