Alte știri

Maia Sandu criticată DUR pentru lipsa de consecvență: „Ne întâlnim și ne tragem în poză cu NATO, pe urmă ne întâlnim cu Rusia, dar nu ne tragem în poză că nu dă bine la imagine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, este cunoscută pentru lipsa de consecvență de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. Din acest motiv, jurnalistul roman Doru Dendiu se îndoiește de faptul că aceasta ar putea fi un președinte bun pentru Republica Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

“Ce așteptăm noi de la un președinte, un posibil viitor președinte, în acest caz? Printre altele, consecvență”, scrie Dendiu, într-o postare pe Facebook.

În continuare, jurnalistul oferă câteva exemple de lipsă de consecvență, de care a dat dovadă Maia Sandu. Între acestea – relațiile cu PSRM și Igor Dodon, cu liderul PPDA, Andrei Năstase sau atitudinea față de NATO sau Rusia.

“1. Ne-am aliat cu Dodon, pe urmă ne-am luat în furci cu Dodon. 2. Ne-am aliat cu Năstase, pe urmă l-am trimis după răsărită. 3. Ne întâlnim și ne tragem în poză cu NATO, că dă bine la imagine și voturi, pe urmă ne întâlnim cu Rusia, dar nu ne tragem în poză că nu dă bine la imagine și la voturi”, mai scrie Doru Dendiu.

Maia Sandu susține că a rămas impresionată de mobilizarea diasporei

loading...

Comments are closed.