Alte știri

Maia Sandu, dezvăluie motivul distanțării lui Cobzac de PAS:”Nu i-am acordat destulă atenție”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grigore Cobzac candidează în circumscripția Hîncești, deoarece este supărat, după ce lidera PAS, Maia Sandu i-ar fi cerut socoteală pe o petiție venită pe numele companiei pe care o conduce familia sa. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Domnul Cobzac se crede singurul membru de partid PAS și crede că toată lumea de dimineață până seară a urmărit ce s-a întâmplat în cazul conflictului lui cu alți membri. Situația când ei s-au certat (n.n. cu membrul PAS Igor Grosu) eu eram prim-ministru și nu am avut timp să-i acord suficientă atenție dlui Cobzac și acestui conflict”, a declarat Maia Sandu.

„Cobzac s-a mai supărat pe fatul că la un moment când au venit niște petiții pe compania pe care o conduce familia lui, evident, noi a trebuit să-l chemăm și să cerem socoteală. Toate aceste lucruri l-au supărat pe domnul Cobzac. El s-a distanțat, a fost și acel conflict la nivel local”, a mai precizat Sandu.

Lidera PAS, care i-a sugerat anterior lui Cobzac să se retragă din cursă, este convinsă că fostul membru PAS candidează la Hîncești doar din supărare.

Amintim că, Grigore Cobzac, care candidează independent în cursa electorală pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din 15 martie în circumscripția Hîncești, a fost exclus din PAS pe 31 ianuarie curent, chiar de ziua lui, pentru „nerespectarea disciplinei în partid”.

Citește și : Tot mai puțini: Doi membri PPPDA au aderat la PUN

 

loading...

Comments are closed.