Alte știri

Maia Sandu este influențată de către Vlad Plahotniuc, spune Veaceslav Platon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele țării, Maia Sandu este influențată de ex-liderul democrat, Vlad Plahotniuc, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Despre aceasta a anunțat controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Conform lui Platon influența este exercitată prin prin procurorul Viorel Morari, care-l influențează pe Sergiu Litvinenco, iar acesta, la rândul lui, o influențează pe șefa statului.

„El prin Viorel Morari îl influențează pe Litvinenco, iar acesta o influențează pe Maia Sandu. Astfel ei îi transmis Maiei Sandu informațiile. Aceasta este singura influență pe care o are Plahotniuc în politicul moldovenesc”, a declarat Platon.

Amintim că după ce Maia Sandu i-a retras lui Vlad Plahotniuc distincția Ordinul Republicii, fostul lider PDM a declarat prin avocați că nu va ataca în instanță această decizie, chiar dacă este una ilegală. Atunci mai mulți analiști au spus că gestul Maiei Sandu este un PR politic, iar reacția lui Plahotniuc confirmă că cei doi au avut o înțelegere.

Citește și: Diaspora: ”În Rusia vor fi deschise foarte puține secții de vot, poate să organizăm un protest imens la Președinție?”

loading...

Comments are closed.