Politic

Maia Sandu este omul care nu se ține de cuvântul dat partenerilor politici și nici de angajamentele publice, reamintește Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu este omul care nu se ține de cuvântul dat partenerilor politici și nici de angajamentele publice. Mai mult, aceasta ar răspunde și la ”butoanele străine”. Despre aceasta a reamintit Andrei Năstase în ultimele zile, inclusiv în studioul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Potrivit liderului PPDA, Maia Sandu i-a promis, în toiul prezidențialelor din 2016, că îl va susține pentru funcția de premier al Republicii Moldova. La fel, Maia Sandu s-a angajat să-l susțină pe Andrei Năstase și în campania pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, adică în alegerile prezidențiale din 2020.

Cu toate acestea, reamintește și acuză Năstase, Maia Sandu și-a încălcat promisiunile și a pretins personal la funcția de premier în cadrul alianței cu Igor Dodon. Totodată, Maia Sandu a rupt și Blocul ACUM, fiind create fracțiuni separate în Parlamentul Republicii Moldova și în Consiliul municipal Chișinău.

În aceeași ordine de idei, foștii parteneri politici ai Maiei Sandu i-au mai reproșat șefei PAS și ratarea celor 19 fotolii de președinți raionali.

În context, Andrei Năstase i-a transmis Maiei Sandu să-și amintească de promisiunile date și de angajamentele publice, iar în final să se retragă din cursa prezidențială. Apelul a fost lansat și în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

Autor: Corneliu Gandrabur

loading...

Comments are closed.