Alte știri

Maia Sandu face campanie electorală în favoarea PAS, atrage atenția un jurnalist de la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

„A la guerre comme a la guerre” și-a zis Maia Sandu mergând la postul de televiziune al celui căruia refuza să-i dea mâna. Dar, pentru că în campanie toate resursele sunt bune, inclusiv cele administrative, de ce nu, transmisiunea live este asigurată de pagina de Facebook a Președinției Republicii Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul emisiunii, Maia Sandu citează literalmente programul PAS și spune că, „calculele noastre arată că după alegeri, următorul Guvern, poate și trebuie să asigure pensia minimă de 2000 de lei”.

În schimb, întrebată dacă „Președintele Republicii Moldova continuă să fie liderul, măcar și informal al Partidului Acțiune și Solidaritate?!” (și rugată să răspundă cu „da” sau „nu”), Maia Sandu răspunde, chiar dacă la cu totul o altă întrebare: „E clar că Partidul Acțiune și Solidaritate mă sprijină în demersul meu”.

În aceiași serie de întrebări-blitz, la întrebarea „președintele Maia Sandu își coordonează agenda și prioritățile cu Partidul Acțiune și Solidaritate?”, șefa statului spune „nu”, iar la întrebarea inversă, dacă PAS își coordonează acțiunile cu Maia Sandu, președinta răspunde, din nou, la prima întrebare zicând: „Din ceea ce declară PAS, PAS sprijină agenda președintelui și nu e nimic rău în asta”.

Haideți să ne transferăm imaginar în vara anului 2020 și să-l luăm în furci pe Igor Dodon.

Părerea îi aparține jurnalistului Maxim Pulber.

loading...

Comments are closed.