Alte știri

Maia Sandu invită moldovenii stabiliți în Franța la o întâlnire online

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, invită moldovenii stabiliți în Franța la o întâlnire online, pentru a identifica subiectele prioritare care trebuie discutate cu autoritățile franceze, în cadrul vizitei oficiale la Paris, pe care Șefa statului o va efectua în perioada 3-4 februarie, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial.

Discuția online este programată pentru marți, 2 februarie, începând cu ora 19:00 (ora Chișinăului)/ora 18:00 (ora Parisului). Întâlnirea cu diaspora va avea loc pe platforma Zoom.

Moldovenii stabiliți în Franța, care sunt interesați de a participa la discuțiile cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se pot înregistra până mâine, ora 12:00 (ora Chișinăului), completând următorul formular: http://bit.ly/diaspora-franta.

Discuțiile se vor desfășura în format online, pentru că restricțiile anti-COVID-19 nu permit organizarea unor întâlniri directe cu cetățenii moldoveni stabiliți în diferite regiuni ale Franței.

Anunțul cu privire la întrunirea online a fost plasat după ce Telegraph.md a solicitat informația dacă șeful statului va avea vreo întrevedere cu Diaspora moldovenilor stabiliți în Franța. În răspunsul de la Președinție nu s-a menționat despre conferința prin Zoom.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, text care spune „Maia SANDU în discuÈ›ii CU diaspora din FranÈ›a 02 Februarie Ora 19.00 (Ora Chișinăului) zoom”

loading...

Comments are closed.