Social

Maia Sandu își contrazice vicepreședintele: Andrei Năstase NU este candidatul blocului ACUM pentru funcția de Primar al Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, totodată și vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Popșoi a anunțat pentru Infotag că următorul candidat la funcția de primar al capitalei, susținut de blocul ACUM va fi actualul viceprim-ministru și ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase. Astăzi, Maia Sandu a venit cu o negație, aceasta a spus că la moment, Năstase nu este candidatul blocului ACUM la alegerile din Chișinău.

Maia Sandu a declarat pentru presă că de fapt, ceea ce a fost ieri, a fost o expunere a gândurilor proprii și a propriului punct de vedere, adică el personal l-ar susține pe Andrei Năstase la funcția de primar general al capitalei.

” Noi încă nu am decis cine va fi candidatul blocului ACUM pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău. Când va fi o decizie în acest sens noi o vom anunța.” a mai spus Maia Sandu.

Cu o reacție a venit și Andrei Năstase. Acesta fiind întrebat de jurnaliști cu privire la planurile sale față de primărie și de declarațiile vicepreședintelui PAS, a declarat că Mihai Popșoi nu este persoana potrivită pentru a-i face lui agenda.

loading...

Comments are closed.