Maia Sandu își contrazice vicepreședintele: Andrei Năstase NU este candidatul blocului ACUM pentru funcția de Primar al Chișinăului

maia sandu, andrei nastase, nastase primar, nastase primarie, nastase ministru, mihai popsoi, conflict acum
 

Ieri, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, totodată și vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Popșoi a anunțat pentru Infotag că următorul candidat la funcția de primar al capitalei, susținut de blocul ACUM va fi actualul viceprim-ministru și ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase. Astăzi, Maia Sandu a venit cu o negație, aceasta a spus că la moment, Năstase nu este candidatul blocului ACUM la alegerile din Chișinău.

Maia Sandu a declarat pentru presă că de fapt, ceea ce a fost ieri, a fost o expunere a gândurilor proprii și a propriului punct de vedere, adică el personal l-ar susține pe Andrei Năstase la funcția de primar general al capitalei.

” Noi încă nu am decis cine va fi candidatul blocului ACUM pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău. Când va fi o decizie în acest sens noi o vom anunța.” a mai spus Maia Sandu.

Cu o reacție a venit și Andrei Năstase. Acesta fiind întrebat de jurnaliști cu privire la planurile sale față de primărie și de declarațiile vicepreședintelui PAS, a declarat că Mihai Popșoi nu este persoana potrivită pentru a-i face lui agenda.

Total
0
Shares
Total
0
Share