Politic

Maia Sandu mesaj dur la adresa lui Octavian Țîcu: continuați să nu faceți nimic și să inflamați societatea cu nevoile propriului ego!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Maia Sandu a adresat un mesaj dur deputaților din blocul ACUM, în special către Octavian Țîcu, care a îndrăznit să critice PSRM și pe Igor Dodon. „Să ne alocăm mai puțin timp pentru declarații înfierbântate și mai mult pentru lucru”, a spus Maia Sandu.

„Mă adresez colegilor mei, deputaților din blocul ACUM – calea pe care o parcurgem pentru a asigura că țara noastră intră în normalitate, o normalitate a bunului-simț, întâi de toate, este una dificilă. Trebuie să rămânem atenți la misiunea noastră și să nu transformăm lupta cu hoția și corupția în luptă de orgolii. Pe cei confuzi din blocul ACUM îi rog să nu încurce libertatea de exprimare cu vorba goală. Aveți de ales – fie participați la schimbare și vă asumați o muncă extrem de dificilă, fie continuați să nu faceți nimic și să inflamați societatea cu nevoile propriului ego. Ce am ales noi să facem nu e din confort sau plăcere, dacă am fi căutat să ne fie plăcut, eram astăzi în altă parte. Nu pentru aplauze am venit. Am venit să scoatem gunoiul din țară, iar gunoiul miroase urât. Și este nevoie de oameni care sunt gata să-și murdărească hainele pentru curățarea țării de gunoi. Să ne alocăm mai puțin timp pentru declarații înfierbântate și mai mult pentru lucru”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Mesajul premierului vine după ce astăzi dimineață Președintele Dodon a venit cu un apel către blocul ACUM să se abțină de la critici la adresa PSRM. Totodată, Dodon a spus că socaliștii cer semnarea unui acord de coopererae de lungă durată între PSRM și blocul ACUM. Drept reacție, Maia Sandu a anunțat că este gata de acest lucru.

Amintim că într-un interviu recent pentru Europa Liberă (vezi video), deputatul Octavian Țîcu a declarat că „Igor Dodon este un cadavru politic, nociv chiar şi pentru PSRM”. Totodată, el a criticat faptul că blocul ACUM a fost de acord să-l voteze pe consilierul lui Dodon șef la CNA. Potrivit lui Țîcu, partidele lui Năstase și Maia Sandu trebuie să rupă alianța cu socialiștii cât nu e prea târziu și să fie organizate alegeri anticipate. Dar din câte vedem, Maia Sandu are o altă poziție. Așteptăm și reacția lui Năstase.

octavina ticu blocul acum ungheni

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.