Maia Sandu neagă acuzațiile lui Shor, că ar fi luat bani în plic de la Filat, ca surplus la salariu!

Ilan Shor sparge tăcerea, Scumpă Maia, știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu

Ieri, primarul de Orhei Ilan Shor a acuzat-o pe Maia Sandu că pe vreme când lucra în PLDM, ea primea salariu în plic de la Filat. Respectiv banii lui Filat veneau de la Ilan Shor. Azi lidera PAS a dat o reacție la aceste acuzații de corupție! Maia Sandu spune că nu a primit bani în plic de la Filat pe vremea când făcea politică în echipa PLDM.

„În primul rând, înțeleg ura ta față de Marina, care este tânără, frumoasă și a obținut rezultate în tenis, a reprezentat și reprezintă Moldova la cel mai înalt nivel. Spre deosebire de tine, care nu ai reușit nimic în viață decât să distrugi sistemul de învățământ. În al doilea rând, ești un manager mediu din cadrul unui proiect finanțat de mine – PLDM. Trebuie să înțelegi: știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu, și anume eu am fost cel care punea banii în plic, înainte ca el să ți-i transmită ție. În al treilea rând, singurul lucru pe care îl aduci din Europa în Moldova este propaganda LGBT, pe care eu, ca persoană sănătoasă, o urăsc și o disprețuiesc. Apropo, am impresia că tu faci parte din această “comunitate”. În al patrulea rând, acum despre Parlament. Scumpă, nesăraca Maia, nu știu cine va fi în următorul Parlament, dar ai putea cu mândrie să îți pui pe masă tăblița „Anterior finanțată de ȘOR”. Și acesta va fi primul act onest din viața ta”, a spus Ilan Shor.

Maia Sandu afirmă că acuzațiile primarului de Orhei nu sunt reale, și că ea și-a câștigat toți banii cinstit.

“Ilan Șor minte cu nerușinare că eu aș fi luat bani în plic. Nu am luat niciodată bani nici în plic, nici altfel de la Șor, Filat și nimeni altcineva. Mi-am câștigat întotdeauna banii cinstit. Mai mult, de când am început să fac politică, am cheltuit propriile economii. Eu sunt cu banii la vedere. Din 2012, când am acceptat funcția de ministru, mi-am făcut publică declarația de avere, inclusiv economiile pe care le-am făcut în afara țării. Pot să justific proveniența legală a veniturilor și cheltuielilor mele până la ultimul bănuț”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Aceste două video-uri demonstrează relația dintre Maia Sandu și Vlad Filat, respectiv relația apropiată dintre Ilan Shor și Filat, pe vremea când PLDM guverna Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share