Editoriale

Maia Sandu nu a plecat să sărbătorească Unirea cu vreun gând sau cu un scop anumit. S-a dus să-şi mai tragă un selfie pentru a-şi îmbogăți activitatea politică pe facebook

Pinterest LinkedIn Tumblr

Singurul scop pentru care doamna Sandu a participat la centenar a fost de a-şi fabrica poze pe bandă rulantă pentru rețelele de socializare.

Pentru că singura ideologie politică perfect aplicabilă pentru partidul condus de Maia Sandu este să poluieze spațiul virtual cu minciuni şi populisme.

Nu poți să participi la sărbătoarea Unirii şi să declari că n-ai nici un gând, interes sau scop. Pentru ce atunci ai mai ieşit la sfânta sărbătoare a unioniştilor dacă nu împărtăşeşti nici o viziune de unionism?

Retrospectiva politică demonstrează exact că ipocrizia, minciună şi falsitatea Maiei Sandu este regulată la turații maxime. Până acum Maia Sandu de vreo zece ori şi-a schimbat viziunile despre unionism, la o televiziune declarând că n-ar vota în cadrul unui referendum pentru înfăptuirea Unirii, iar pe la altele că nu este împotrivă. Iar culmea populismului este în trecut să participi la şedințe politice neformale cu românofobii Igor Dodon şi Renato Usatîi, iar la moment să te prefaci că sărbătoreşti Unirea din 1918?
Trebuie să fii o retardată politică sau masochistă socio-morală care îi place să reproducă manipulări în masă călcând peste spiritul unionist.

Este o crima morală să fii partenera politică a lui Andrei Năstase (omul care la protestele din 2016 îi biciuia pe unionişti, dar îi îmbrățisă pe socialişti) şi pe urmă să vorbeşti pe rețelele de socializare despre idealurile unionismului şi sistemurile totalitare bolşevice.

Doamna Sandu oficial şi-a scos pe față arama de populistă şi minciunoasă a arealului politic moldovenesc. Şi punctum.

autor: Teodor Bucătari 

loading...

Comments are closed.