Maia Sandu nu vede o problemă în faptul că diploma Alei Nemerenco este FALSĂ: “Și-a meritat toate diplomele”

Copiii îi trecea prin detectorul de metale, iar pe consiliera sa o justifică. Vorbim de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care nu vede o problemă în faptul că Ala Nemerenco deține o diplomă de master obținută ilegal. Asta chiar dacă, Nemerenco a recunoscut personal, pe pagina sa de Facebook, că nu a făcut studii de master. Ilegalitatea documentului e confirmată și de ministerul Educației, transmite Telegraph.md

Doamna Nemerenco este un om competent, muncitor. Cred că toți cetățenii care o urmăresc își dau seama că este un om muncitor, cinstit, care și-a meritat toate diplomele și toate funcțiile pe care le-a avut. E o campanie lansată de oponenții politici care vor să-mi discrediteze echipa“, a declarat Maia Sandu la postul public de televiziune.

În perioada anilor 2012-2015, Maia Sandu avea altă opinie despre obținerea diplomelor de studii. În acea perioadă, actualul președinte deținea funcția de ministru al Educației. Atunci Maia Sandu a decis ca elevii la examenele de bacalaureat să fie supravegheați de camere video, iar la intrare – verificați cu detectorul de metale. Gestul ministrului Sandu a provocat nemulțumiri în societate, iar elevii și părinții acestora au protestat față de măsurile drastice de la examene.

Citește și: PPDA va participa la ședințele Legislativului. Andrei Năstase: „Cum să nu te prezinți pentru că așa vrea PAS sau cum?”

Total
0
Shares
Total
0
Share