Politic

Maia Sandu pas în pas cu susținătorii lui Ilan Shor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc Cosiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate. Cu această ocazie, câteva sute de oameni și susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un flash-mob în fața sediului PAS. Manifestanții s-au arătat nemulțumiți de activiatatea PAS în legătură cu acțiunile îndreptate împotriva lui Ilan Shor.

Oamenii au scandat lozinci precum „Maia noi nu suntem like-uri, noi suntem poporul” sau „Maia ai închis școlile, ai distrus viitorul!”. În replică, lidera PAS s-a arătat indispusă de fash-mobul din fața sediului partidului și, chiar dacă n-a ieșit să discute cu proptestatarii, totuși a dat o reacție pe facebook.

„Am urmărit cu tristețe oamenii, în mare majoritate bătrâni, veniți astăzi la sediul PAS să ne someze să nu-l mai criticăm pe Șor și să nu mai cerem justiției pedepsirea lui. Protestatarii cereau să nu fie ponegrită imaginea lui Șor”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Cel mai mult pe oameni i-a nemulțumit că, deși Maia Sandu a beneficiat de pe furtul de la BEM împreună cu liderul PLDM, acum ei aruncă toată vina pentru miliard asupra primarului de Orhei.

Amintim că în 2012 pe când Filat era premier, iar Maia Sandu ministra Educației, ei împreună cu alți colegi din guvern, au zburat spre Doha (capitala Qatar) cu un avion charter achitat din banii lui Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.